Żyrardów [2363]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ۞ Konrad ۞ Uniwersal Boy

Pytanie z mojej strony ...... gdzie tu można tańczyć ( taniec towarzyski ) oczywiście! podobno w kolibrze 30 zł za miesiąc ale 5 lekcji tylko po 1h i do tego słyszałem że zajęcia sa zawieszone ... na 3 jescze nie byłem (pewnie znacznie większą sumke zechcą) a może gdzies indziej jest cos o czym niewiem??? piszcie
  • Lulu

W Grodzisku Kochanek prowadzi szkołę tańca towarzyskiego w starym Słoniu
  • Anonim

W Kolibrze do tej pory 30zł i w każdy piatek o 19.00 godzinka. Mi się podoba :)
  • Natalia

bardzo dobry temacik kolego założyłeś bo ja też chce iść za jakiś czas a nie wiem gdzie... a dojeżdżać to mi się nie uśmiecha; P;P
  • Anonim

polecam grodzisk :)
  • Urbi

coś słyszałem że w MDK-u szpaca ale to trzeba by sie dowiedzieć; )
  • ۞ Konrad ۞ Uniwersal Boy

ja już wiem :P niewiecie nawet jak mi to głowe psuje :P w wrzesniu dopiero zapisy :P i chyba zostaje grodzisk bo jeden trening co piątek to wole z patykiem po domu tańczyć :P niż płacić 30 zł za śmiganie na wschód
  • Anonim

tylko gdzie jest ta KOLIBRA??
  • Ka.

...... koliber . wschod
  • .black diamond.

A może jakieś inne tańce u nas w mieście? hmm typu hip hop, salsa czy cos innego niż towarzyski??..;]
  • Anonim

nom w sumie mogłoby być coś-ik innego.
  • Anonim

>~HONIA~ napisała:
    >tylko gdzie jest ta KOLIBRA??

w sklepie z biżuterią, ops ops
  • .black diamond.

A nie wiecie przypadkiem czy w Żyrardowie bądz w okolicach (pomijam Warszawe) jest jakiś kurs tańca nowoczesnego? Salsa bądz coś w tym stylu albo coś zupełnie odmiennego Hip hop? za tym drugim bym bardziej sie skłaniala.. pomózcie:]
  • Cogumelo

apropo tańca towarzyskiego to o ile sie niemyle to w Mdk-u jest za 25 zł 4 lekcje(wtorki 18:30)
  • Justine

Polecam Grodzisk, chodziłamjakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Niestety teraz brak czasu i dojazdy robią swoje:)
    Cena kursu to 150 zł od osoby. Raz w tyg po 1,5-2 h. Świetna zabawa,a przy okazji nauka.
  • Anonim

2 godziny raz w tygodniu 150 zl LOL
  • Anonim

jesli ktoś myśli na poważnie o tańcu to niech idzie tanczyć do Warszawy , ale to się równa bardzo wysokim kosztom; /
  • MarszaL

Za tańcem nowoczesnym to się rozejrzyjcie na wschodzie na osirze.

w kolibrze nie polecam chyba ze jakos sensownie dziela teraz na grupy bo inaczej to mija sie z celem :)
  • ღ justyś ღ

taniec nowoczesny jest na trójce... na wschodzie...
| |

Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.

Fotki

Miejsca grona (8)