-
Grzesio
Witam ..
Piszę tu w sprawię ciekawego pomysłu otworzenia takiej małej sekcji gry w hokeja .. ?
Tuż to mamy lodowisko. Podstawowy sprzęt jest .. ?
Poprosił bym co do tego opinie .. Komentarze negatywne , pozytywne ..
czy jest w ogóle taka opcja ..; )
Myślę iż dla młodych ludzi mogło by się to okazać pozytywną zajawką na sezon ..
Pozdrawiam serdecznie ! -
Much
-
Maciej B.
-
ɯɦsʞɐɯ
-
-
Anonim
-
Grzesio
co do sprzetu wiekszego problemu nie ma ... tylko tu trzeba chęci ..; ) i co najlepsze ludzi którzy nam w tym pomyślę pomogą; ) -
Anonim
-
Anonim
ja mam 3 gowniane kije, moge sprobowac tylko jakos super na lyzwach nie jezdze:> -
Grzesio
wiesz co ..; ) to ze nie jezdzisz super .. trudno; ;) sam nie jestem najlepszy ..; ) a wiec mysle ze ciekawa zajawka i bardzo dobra zabawa -
Anonim
-
Grzesio
napisałem pierwszy post wyraźnie !! ..
co sezonowa gra .. gra dla zabawy ! a nie jako klub !! na wiekszy pomysł nie ma tu warunków !! -
ciechan
-
Żyrardów1916
-
Anonim
>ŻYRARDÓW 1916 napisał
>na hokeja i ja jestem chetny, nudzi mnie samo jezdzenie w
>kolko:)
długo nie pojeździsz bo z tego co słyszałem są plany zamknięcia lodowiska od poniedziałku.. z powodu małego zainteresowania..
A co do hokeja to zawsze możecie wynająć lodowisko i grać... :) -
Grzesio
Tak więc jako tu głównie zainteresowany ... Napisałem list motywacyjny do Aqua Żyrardów .. czekam na odpowiedź ..
PS Poprosił był osoby chętne aby pisały do mnie na priv !; )
Pozdrawiam -
ochnik
ludzi wydaje mi sie ze sie znajdzie ale gorzej ze sprzętem gdyz poza kijami przydałyby sie ochraniacze przynajmniej dla bramkarzy ... -
Mati_BS
Od czegoś trzeba zacząć....
Sam mam wielka zajawe na hokej; D
Ja mam ekstra doświadczenie w tym fachu; ] grałem w NHL 02-08(tylko że na kompie) hehehehehehehehehee. -
Anonim
dzisiaj lodowisko zamkniete, odkladamy temat czy na rolkach:> a co do ochraniaczy to mozna by zrobic jakis zbiorowy zakup(włącznie ze szczenami) -
Князь
Temat zdechl czy jednak graliscie? Jakie sa pomysly na najblizszy sezon? Moze ktos bedzie zalewal w okolicach Grodziska-Zyrardowa lodowisko specjalnie dla hokeja? Zeby mozna bylo zagrac o kazdej porze?
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żyrardów
- Załóż własne grono tematyczne