-
Anonim
od 1 czerwca jeżdżą pociągi inter regio do warszawy i i się zastanawiam czy mając bilet na pospieszny mogę nim jechać. próbował już ktoś ? -
Jacek
-
ﷲ
-
OLIMPIA
nie, nie mozna jezdzic nimi jak ma sie bilet na pospiech. wiem, bo musialam kupowac sobie osobny bilet wczoraj, mimo ze posiadam miesieczny. -
-
Łukasz
inter regio zostały uruchomione przez przewozy regionalne. Więc mając bilet na pozostałe pośpiechy inter regio jechać nie możesz. Z tego co wiem, w tych pociągach nie honorują żadnych biletów okresowych.. (A raczej w tym pociągu bo z tego co wiem obsługuje ta linie pojedyńczy skład jeżdżący w tą i z powrotem) -
☆☆ Sylwka ☆☆
-
Subway Prophet
A ja się zastanawiam czy wie ktoś od kiedy (jeśli w ogóle) kursuje intercity z Warszawy do Władysławowa? Słyszałem ploty, że mają puścić takie połączenie od 20 lipca ale nie jestem pewien...? -
Maciej B.
>Czarniejszy niż Samuel L Jackson napisał
>A ja się zastanawiam czy wie ktoś od kiedy (jeśli w
>ogóle) kursuje intercity z Warszawy do Władysławowa?
>Słyszałem ploty, że mają puścić takie połączenie od
>20 lipca ale nie jestem pewien...?
To ja Ci powiem że już takim expresem pojechałem do władka i wróciłem, jeździł już przed 20-stym czerwca i nie przestaje, expres ten zowie się "Jantar", i śmiga codziennie. -
coetzee.
Jechałem jantarem w tamtym roku i ekspresem to bym go niestety nie nazwał,no cóż-zwykła codzienność polskiej koleji. -
Maciej B.
>GraBeK...!] napisał
>Jechałem jantarem w tamtym roku i ekspresem to bym go
>niestety nie nazwał,no cóż-zwykła codzienność polskiej
>koleji.
Najpierw przydało by Ci się chyba zrozumieć idee ekspresu, nie wiem czy dojedziesz słonecznym pociągiem w 6h do władka; ) -
Subway Prophet
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żyrardów
- Załóż własne grono tematyczne