- 1
- 2
-
-
Subway Prophet
Całe Żyradowskie grono o tym jest. Nie wiem po co kolejny wątek... :D -
-
Anonim
>wolffrau wrote:
>Oficjalnie warto :P
jakies szczegoly tego "Warto" ? -
-
.Bartek.
A ja jako offtop zwrócę się z prośbą o wypełnienie ankiety na temat uprawiania sportu i spędzania aktywnie czasu w naszym mieście
http://tnij.org/d00q
Będę wdzięczny za wypełnienie. -
Anonim
-
.Bartek.
-
Anonim
ej słyszałem że w sobote jest dzień otwarty w outbreaku...może ktoś chętny żeby sie tam wybrać... -
ɯɦsʞɐɯ
-
Anonim
O Max wybierasz sie?
może ustawilibyśmy sie razem bo z tego co wiem to o 9 zaczyna sie dzień otwarty...
i chyba jest w tej nowej sali nad kredyt bankiem na 1-ego maja
to jak wybierasz sie? -
Anonim
-
Zapaliłbym z Tobą !:)
-
Michelle, latexowa królowa.
a że tak za-offtop'uję w tym temacie, to czemu nie ma żadnej tu ( w sensie na tym gronie ) wznawianki o tym że niedługo będzie u nas kabaret neo-nówka? ( bo widziałam plakaty na mieście i ciekawa jestem kto z obecnych tutaj wybiera się, etc; P ) -
Anonim
>panna poziomka. wrote:
>a że tak za-offtop'uję w tym temacie, to czemu nie ma
>żadnej tu ( w sensie na tym gronie ) wznawianki o tym że
>niedługo będzie u nas kabaret neo-nówka? ( bo widziałam
>plakaty na mieście i ciekawa jestem kto z obecnych tutaj
>wybiera się, etc; P )
Zawsze możesz być pierwsza i założyć wątek który oczywiście przy odrobinie chęci możemy podkleić; -) -
Anonim
Od jakiegoś czasu widuję na mieście dziwnego człowieka: siwa czupryna, która wygląda jak peruka, wiecznie ta sama, żółto pomarańczowa bluza, rower i GAPI SIĘ. Kojarzy go ktoś? On mnie przeraża.; P -
Anonim
>iz. wrote:
>Od jakiegoś czasu widuję na mieście dziwnego człowieka:
>siwa czupryna, która wygląda jak peruka, wiecznie ta sama,
>żółto pomarańczowa bluza, rower i GAPI SIĘ. Kojarzy go
>ktoś? On mnie przeraża.; P
E nie lapie? -
Anonim
może Cie śledzi; O ja bym pośledził jego. Taki mały odwet.
swoją drogą słyszałem o jakimś kolesiu co w parku dziewczyny zaczepia, widział go ktoś ? Albo ktoś miał okazję się z nim spotkać ? Na kaufie podobno też grasuje. -
Anonim
no kurcze, to nie tylko ja go widuję; P dziwak i tyle, ale dziś stałam z koleżanką, to zatrzymał się przy nas i patrzył, musi być nienormalny, jak nic, ale zastanawia mnie, że nigdy go przedtem nie widziałam, dopiero tak od sierpnia -
Michelle, latexowa królowa.
>SignedOne napisał
>Zawsze możesz być pierwsza i założyć wątek który
>oczywiście przy odrobinie chęci możemy podkleić; -)
teoretycznie mogłabym ale myślałam że może ktoś bardziej poinformowany mógłby to zrobić; P
ale spoko, jutro może podejdę pod jakiś plakat i wtedy założę temat jak będę wiedziała wszystko na pewno; )
tylko już nie wiem czy końcu można pisać ceny biletów czy nie ( dyskusja na temat spamu, z innego tematu, a propos zmian na gronie Żyrardów) ? -
Anonim
bez przesady, cena biletu wstępu to nie spam ani reklama. nie Ty organizujesz imprezę, więc z tego, że założysz tu wątek nic nie zyskasz, a jedynie wychodzisz do gronowiczów z pomocną dłonią, bo wszystko mają na srebrnej tacy podane.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żyrardów
- Załóż własne grono tematyczne
Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.
Miejsca grona (8)
-
ogrodniczy ostrzenie łyzew moniuszki, zyrardów
-
Tawerna 1 Maja 23B , Żyrardów
-
3dom Dance School Stefana Jodłowskiego 25/27, Żyrardów
-
OUTBREAK DANCE STUDIO 1 Maja 41/58, Żyrardów
-
chillout drinkbar Legionów Polskich, Żyrardów
- Dodaj miejsce