-
Mariusz
Witam.
Wiem, że podobny temat już był, ale przeglądałem tematy i nie udało mi się go odnaleźć.
Sprawa prozaiczna - męskie strzyżenie :P
Długi czas włosy na mojej głowie obcinała fryzjerka, której zakład fryzjerski mieścił się w uliczce przy stacji - po schodkach się wchodziło zawsze było pusto, a kobieta świetnie obcinała ...
No ale w tajemniczych okolicznościach zakład zamknięto :) - teraz jest tam sklep z akcesoriami komputerowymi - w związku z tym moje pytanie, - czy ktokolwiek, widział, wie, zna tą kobietę ? ( z tego co pamiętam była to p. Kasia )
:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:- :-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:- :-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:- :-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:-:- :
A jeśli nikt nie widział, nikt nie zna i nie uda mi się odnaleźć tej kobiety to proszę o Sugestie - gdzie warto ściąć włosy ...
Szukałem Swojego miejsca w paru miejscach ale za każdym razem nie jest dobrze, a kolejny raz obawiam się iść do kogoś, ściąć włosy i z nadzieją czekać na ich odrośnięcie :)
Peace :) ! -
Ale jakie to strzyżenie? Jakieś wyszukane, czy zwykły oblot maszynką?
-
Mariusz
A więc :)
Strzyżenie jak najbardziej normalne :) Wokół głowy - krótsze włosy :) Góra - kępka włosów :) !
Boki maszynką - góra krótko nożyczkami - tylko niech to jakoś przechodzi ... Na Boga :) !
No i przydał by się ktoś kto mi wystrzępi tą górę na koniec - takimi wywalonymi w kosmos nożyczkami :P
... i fuck niech bez pytania mi baków nie goli :D ~ !
PS
... ale i tak najlepszym rozwiązaniem było by znaleźć namiary n a tamtą kobietę :) -
No, to akurat normalne - nikt nie zastąpi sprawdzonego fryzjera; )
Osobiście się strzygę maszynką w całości, z tym, że po bokach na bardzo krótko - 2 mm. Parokrotnie korzystałem z fryzjera na Partyzantów - mniej więcej na przeciwko apteki na Partyzantów, przy światłach, co odbija uliczka na targ. Nie narzekałem :> -
-
Anonim
jeśli chodzi ci o młodą i wysoką :> Panią Kasię, to ona dziecko urodziła parę miesięcy temu i teraz tylko w weekendy na przeciwko kleksa pracuje, wiec ciezko się do niej zapisać, ale ogólnie fryzjerki w tym zakładzie ogarnięte i dobrze tną, także ja polecam -
Mariusz
Dzięki wielkie za info ...
... ale nie o tą panią Kasię mi chodzi - w ogóle nie wiem czy o panią Kasię mi chodzi :)
Kobieta, której poszukuję, pracowała sama w zakładzie fryzjerskim, którego teraz nie ma, a na jego miejscu jest sklep z akcesoriami komputerowymi :)
- Ta sama uliczka co nocny :)
- Po przeciwnej stronie - jakieś 10-20 m dalej :)
- Prostopadła do stacji :) -
Łysy - krótko i zajebiście
Chodzi Ci pewnie o ulicę Sienkiewicza?? Ta przy której był stary czerwoniak?? Ja nic o niej nie wiem, bo zawsze strzygę się sam, ale może innym będzie łatwiej skojarzyć, jeśli będą mieli nazwę ulicy przed oczyma; ) -
Mariusz
:D
Właśnie sprawdziłem - dokładnie o ulicę Sienkiewicza chodzi ...
-> Łysemu :) wystarczy wspomnieć o nocnym i od razu wszystko się wyjaśnia :)
... No - prawie wszystko :) ! -
Łysy - krótko i zajebiście
-
Anonim
szczerze mówiąc to obawiam się że tu nie ma dobrego fryzjera :( zaryzykowałam 2 razy i po prostu maskara :( raz chodziło o uczesanie a drugi farbowanie :( zero pojęcia i do tego zdzierstwo w biały dzień; ( Moj mąż to samo 3 -4 razy musiał szukać dobrego fryzjera. O męskie obcięcei tu jest jeszcze gorzej :( naszczęscie raz na m-c jestemy u mojej mamy na Lubelszczyźnie i zawsze tam korzystamy z usług zaprzyjaźnionej fryzjerki> JEj to nawet nei trzeba mówić co i jak i tak sie bedzie zadowolonym. Poprostu rewelacja pod karzdym względem :
_ profesjonalnie
- w miłej atmosferze
- tanio :) my mamy przywileje np za obcięcie męskie 10 zł, za moje z myciem i masażem i modelowaniem max 25 zł a za obciecie synka 5 zł. fabowanie farba matrix ( jeden kolorek 50 zł ) :)
Jeszcze nigdy sie nie zdarzyło zebyśmy byli niezadowoleni. JAK KTOŚ JEŹDZI W TAMTE STRONY konkretnie w okolice Ryk to mogę podać namiary. 100% zadowolenia :)
Dodam ze tu w Żyrardowie młode dziewczyny niby wyglądają na takie które maja pojecie na temat fryzur i obcinania a jest kąpletnie odwrotnie. Chrzanią sie z obcięciem męskim z pół godziny albo i lepiej. To tu poprawiają to tam a klient i tak wychodzi niezadowolony :( jak dla mnie 20 zł za niezadowolenie to duzo za duzo. -
Mariusz
-
Anonim
-
۞ Konrad ۞ Uniwersal Boy
U pana darka .... Fryzjer bardzo dobry .... Nowo powstały budynek gdzie jest STS mbank jakies błyskotki itd .... 13/15 zł za obciecie ... milo szybko. A co do gadania, że nie ma tu fryzjerów dobrych to loty ... ( ale jak się włosów nie myje to i fryzjerowi cięzko :D... joke ) -
.mαrtuśκα
>Nowo powstały
>budynek gdzie jest STS mbank jakies błyskotki itd ...
tzw. Galeria Centrum ; )
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żyrardów
- Załóż własne grono tematyczne