Żyrardów [2363]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ɯɦsʞɐɯ

Jak wiadomo Żyrardów ostatnimi czasy zaczął się bardzo prężnie rozwijać w wielu dziedzinach. Jedną z nich jest rozrywka/kultura. W związku z tym w naszym mieście powstał nowy:
    Pub muzyczny „ŁADOWNIA”.

Jest to pub w stylu tawerny żeglarskiej. Niesamowity klimat zapewniają puszczane w środku szanty, również na żywo. Czołowym ‘rezydentem’ Ładowni jest Andrzej Korycki (znakomity szantyman z Żyrardowa) wraz z zespołem.

Jeśli chcecie posiedzieć w przyjemnym lokalu razem ze znajomymi to jest to znakomite miejsce do tego (otwarte od godziny 16.00).

Adres: Żyrardów, ul. 1-go Maja 23B (przy zjeździe nad tunel po prawej stronie jadąc w stronę Mszczonowa)
  • Marcel

Byłem i Szczerze Polecam
  • Maciej B.

>ɯɦsʞɐɯ [Iwαnσwιcz Iwαnσw] napisał
    >W związku z tym w naszym mieście

Naszym; > ?
  • Zapaliłbym z Tobą !:)

Panowie trzeba ochrzcić w weekend :D
  • Rob

Zapraszam na koncert
  • Anonim

będę; )
  • Basia Bonikowska

Rozkład wacht w Ładowni na najbliższy miesiąc:

15 - 01 - 10 godz. 20.00 EKT Gdynia

17 - 01 - 10 godz. 18.00 Andrzej Korycki i Dominika Żukowska

23 - 01 - 10 godz. 20.00 Na Razie i Janusz Nastarowicz

30 - 01 - 10 godz. 20.00 Gr0m

06 - 02 - 10 godz. 20.00 Quiet Monks

13 - 02 - 10 godz. 20.00 VELBOT

20 - 02 - 10 godz. 20.00 BAL KARNAWAŁOWY
  • Rob

24.02.2010 godz.19.30 Andrzej Korycki, Dominika Żukowska, Arek Wlizło wstęp 20 PLN
    Dochód z biletów przeznaczony jest na odkupienie zyrardówskim wodniakom skradzionego osprzętu. Zapraszamy
  • K(A)Si(A)

chciałabym zapytać czy do tego klubu na koncert RAGGAFAYA w dniu 26.11.2010 są jakieś bilety? jak to wyglada organizacyjnie? Nie jestem z Żyrardowa, nigdy nie byłam w tym klubie. Mógłby ktoś mi odpowiedzieć na moje pytania ?
  • Łysy - krótko i zajebiście

Z tego co wiem, to ma być ten koncert biletowany - coś koło 10 zeta. Ale nie jestem co do tego na 100% pewien. Najlepiej poczekaj na oficjalne info ze strony Hexena; )
  • K(A)Si(A)

>Łysy - krótko i zajebiście napisał
    >...poczekaj na oficjalne info ze strony Hexena; )

1. Kto to?
    2. Dzięki; )
  • Hexen

Cierpliwości :). Info niebawem. Zagrają: Raggafaya i Pull The Wire.
  • K(A)Si(A)

no to czekam , czekam; ) mam duzo cierpliwości; )
  • Elvis

Siemka, do wszystkich zainteresowanych, w ten piątek w Ładowni trafia nam się koncert Manufaktury, ostatnio było ciekawie ludzie dopisali (a przy okazji z tego co widziałem wypili tygodniowy zapas piwa), tym razem czeka nas płatna wejściówka lecz w niewygórowanej cenie 10 zł. Koncert startuje o godzinie 20.00.
  • Elvis

Parę informacji z facebooka
    "Szanowni Państwo,

w tym miesiącu mija już rok od otwarcia Pubu Muzycznego Ładownia, chcąc uczcić to wydarzenie, serdecznie Państwa zapraszamy na cykl imprez rocznicowych, gdzie każdy znajdzie coś ciekawego dla siebie.

Zaczynamy już 22 października o godzinie 20.00 imprezą "PRL Party" - będzie to muzyczna podróż przez cztery dekady wspaniałej muzyki polskiej i nie tylko. Od big beatu przez przeboje polskich dancingów, po rockowe hity niezapomnianych kapel. Mixuje DJ CZASZKA.SELEKCJA

Kolejna impreza - 29 października, godz. 20.00 "HALLOWEEN VAMPIRE". Najlepsza muzyka lat 80-tych. Mile widziane straszne stroje. W trakcie party dodatkowe niespodzianki i atrakcje. Mixuje DJ CZASZKA. SELEKCJA

KONCERT GWIAZD
    Sobota 30.10.10.godzina 19.00. Specjalnie dla Was wystąpią Ryczące Dwudziestki oraz Andrzej Korycki i Dominika Żukowska. Ilość pozostałych wolnych miejsc:30. Stan na 14.10 "
| |

Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.

Fotki

Miejsca grona (8)