Żyrardów [2363]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Matthew.

tak jak w temacie

Czy są jakieś sporty blisko grodziska mazowieckiego? typu muay-thai, kickboxing, ju-jitsu?

pozdrawiam xD
  • Much

O ile mnie pamięc nie zawodzi w grodzisku masz : capoeire , karate , boks wietnamski . Być może coś więcej .
  • Matthew.

boks wietnamski? to jest taekwondo? taa? a nie ma nigdzie obok grodzxiska albo niedaleko Kickboxingu?
  • Much

>boks wietnamski? to jest taekwondo?

niezupełnie
  • Matthew.

a gdzie jest ten boks? miejscE? w ktorej szkole? kiedy ?
  • Matthew.

boks wietnamski to cos jak muay-thai czy taekwondo? czy co i? gdzie to ?
  • (:DareDevil:)

Ten boks wietnamski w grodzisku był prowadzony w technikum obok stacji PKP w Grodzisku, chyba jest jedno...Dni to wtorek i czwartek. Zobacz czy tam jest jak masz chwilę czasu.
    Jeśli Ci się nie uda, to może dam radę skontaktować z tym trenerem, który to prowadzi. Od siebie mogę dodać że opłaca tam się chodzić, trener jest wysoko utalentowany i zna się na rzeczy.. Najlepiej jak pójdziesz na pierwsze treningi i się przekonasz. Uwaga możesz dostać w kość, ale tego chyba się nie boisz skoro chcesz sztuki walki zacząć:) Powodzenia

P.s. Nie jest to taekwondo napewno, jeśli miałbym do czegoś porównać to muay-thai....
  • Matthew.

mhm, a gdzie jest jakies technikum obok stacji? spoko, spoko.; p

Już się dowiedziałem dokładnie co do treningów:

Zaczynają się od 1 września w każdą środę i pt o godz. 19 w szkole im.H.Szczerkowskiego ul. Kilińskiego 21 ...
  • Matthew.

okej, dzięki; p a ty daredevil co trenujesz i gdzie"?i jak dlugo ?

W tej chwili nie trenuję, z braku czasu:) Jednym z trenerów u którego się uczyłem był trener, który prowadzi te zajęcia w Grodzisku, dlatego polecam je również tobie, warto spróbować:)
    On głównie specjalizuje się w Wietnamskich sztukach walki, ale trenował długo boks, combat i trochę judo o resztę najlepiej jak zapytasz się sam.
    W pobliżu Żyrardowa i Grodziska to chyba jeden z najlepszych wyborów, lepiej to chyba stolica bo większy wybór...
  • Matthew.

a to jest boks czy jakies inne sztuki walk ? ja trenuje ponad 5 lat judo , i teraz mnie zainteresowalo co innego; p a ten trener prowadzi boks czy sztuki wietnamskie czy bokx wietnamski ?
  • Matthew.

witaj, wlasnie bylem w samochodowce, jest dzis sroda - 19:00 i szkola zamknieta i nie ma zadnego treningu, moglbys podac mi numer do trenera tego ktory prowadzi te zajecia? dzięki i pozdrawiam.

Nie no on prowadzi zajęcia z boksu Wietnamskiego w Grodzisku nic innego nie naucza o ile mi wiadomo.. Dziwna sprawa bo jak się z nim widziałem to podał mi datę rozpoczęcia treningów taką jak Ci napisałem wcześniej. Spróbuj pójść jeszcze w piątek na trening jeśli nie będzie to ja spotkam się z nim i dowiem o co chodzi. Może dziś tylko jakieś problemy były.
    Co do jego nr tel. to mam tylko prywatny, nie mam służbowego więc bez jego zgody nie mogę publikować:) ale jak w piątek sytuacja się powtórzy to dowiem się o co chodzi . Pozdrawiam
  • Matthew.

okej, dzieki, zatem do piątku. jak cos bedzie nie tak to napisze ^.^
  • Matthew.

witaj, kolego, bylem dzis pod szkola, gdzie jest rzekomo ten wietnamski boks i znowu nic, to samo.. szkola zamknieta dawnoo, wszedzie ciemno i nie ma nic o boksie... moglbys mi wyslac prywatna wiadomosc z numerem telefonu tego trenera? zadzownil i dowiedzialbym sie. dziękuje i pozdrawiam.
  • حافة الساحر

Zapraszam Na Zajęcia Krav Maga!
    Izraelski System Samoobrony I walki Wręcz.
    Start 14.09.2010
    gimnazjum nr 1 ul.Jasna 11
    Godzina 17.30-19.00
    Wiek 16+

http://www.kravmaga.mazowsze.pl

PIERWSZY RAZ W ŻYRARDOWIE!!!
    Inf na priv!

http://img831.imageshack.us/img831/...

...:::KRAV MAGA:::...
  • kuban

w jaktorowie jak bylem kilka razy na hali to widzialem na sali lustrzanej byly jakies sztuki walki; )
| |

Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.

Fotki

Miejsca grona (8)