-
Adamus
Witam. To tak zaczne od wiadomości odniśnie OTŻ :) mianowicie byłem dzisiaj na uczelni i pytałem się Kolanowskiego kiedy będą wyniki. Powiedział mi że dopiero w przyszłym tygodniu XD. Byłem także u Błażejaka. Podał mi godziny w których w przyszłym tygodniu NIE MOŻE odbyć sie poprawka. Pon: 14-20 Wt:11-14, 17-20 Śr:12-14 Czw:11-16, 18-21, Pt:8-13. Powiedział mi że poprawka będzie albo w formie testu albo w formie opisowej. -
to jak tak powiedział to moze bedzie test;p I znowu sie zacznie obstawianie-nie no mogłby sie juz wyrazic jednoznacznie;/
-
Adamus
Myśle że jak się przygotujemy na opisówkę i jak da test to bez problemu ten test zrobimy. Według mnie trzeba więcej umieć na opisówkę niż na test aczkolwiek troche inaczej się do testu uczy. Zapomniałem dodać że jeśli będzie test to da na niego 30 minut a na opisówkę 45 minut. -
Monika })i({
ale jak to tak? czyli znowu nie wiemy czego sie spodziewać?.......kiszka=( -
-
Adamus
Niom niestety. Gościu powiedział jeszcze żeby ustalić jakies dwa terminy tak żeby też jemu pasowało. -
Ismy YoAsia, ma ismak ?
-
Anonim
on jest nieobliczalny,w sumie ostatnikm razem mowil ze opisowka i byla a teraz niewiadomo -
K8
-
aASIA
-
Rambo
Nie mogę się skontaktować z Waszą starościną, więc powiedzcie mi przynajmniej czy będzie Wam w ogóle wg. planu pasował termin poprawki z biochemii w któryś poniedziałek lub środę o 18? -
Caroline
>JoAsiA napisała:
>hmn... a mozna zobaczyc swoja stara prace??
Mozna zobaczyc ale podobno to z trudem bo on nie bardzo chce pokazywać. -
Iwona Iwexus
mam nadzieje ze nie bedzie to poniedzialek , ani sroda w pierwszym tygodniu sesji poprawkowej...:/ wstepnie ustalenia byly na 2 tydzien sesji na srode. -
Monika })i({
>Adamus napisał
>Witam. To tak zaczne od wiadomości odniśnie OTŻ :)
>mianowicie byłem dzisiaj na uczelni i pytałem się
>Kolanowskiego kiedy będą wyniki. Powiedział mi że
>dopiero w przyszłym tygodniu XD. Byłem także u
>Błażejaka. Podał mi godziny w których w przyszłym
>tygodniu NIE MOŻE odbyć sie poprawka. Pon: 14-20 Wt:11-14,
>17-20 Śr:12-14 Czw:11-16, 18-21, Pt:8-13. Powiedział mi
>że poprawka będzie albo w formie testu albo w formie
>opisowej.
uwazam,że optymalnym terminem na poprawke jest sroda ponieważ mamy wykady i wszystkim bedzie pasowal ten termin...no i prof. jest dostepny.......a wy jak uwazacie? -
Skoro mamy 2 terminy, to mozemy zrobic tak, zeby pierwszy był własnie w srode, a osobom ktore nie zdazą sie przygotowac zostaje jeszcze jeden termin, ktory bedzie pozniej:)
-
Caroline
ale to nie jest do konca sprawiedliwe skoro na przepada 1 termin. A osoby z 3 roku mają problem w środe. Ja nadal popieram piątek, naet jesli to jest po 13. -
Anonim
tak, ale was jest kilkanaścioro, a nas 160 osób, więc sorry, ale to raczej pod nasz rozkład będziemy dopasowywać poprawki. -
Adamus
MOment!!! Nie ma dwóch terminów!!! My mamy ustalić sobie jakieś dwie daty tak żeby mieć dwie opcje. Termin poprawkowy który się odbędzie w sesji poprwakowej będzie jednym i jedynym. Pożniej już jest tylko egz. komisyjny. -
.....
>paulina napisała:
>tak, ale was jest kilkanaścioro, a nas 160 osób, więc
>sorry, ale to raczej pod nasz rozkład będziemy
>dopasowywać poprawki
podpisuję się ! -
kasia
to jak z ta mikro bo czas goni nie ubłagalnie?
na kiedy umówiony jest termin poprawy? -
Caroline
>paulina napisała:
>tak, ale was jest kilkanaścioro, a nas 160 osób, więc
>sorry, ale to raczej pod nasz rozkład będziemy
>dopasowywać poprawki.
Slcuhaj, ja nie mam zamiaru sie klucic o takie glupoty. Ja poprostu proponuje ustalic termin tak aby pasowal wszystkim, nie tylko wam. Biorąc pod uwage ze mi tez chodzimy do szkoly i tez mamy zajęcia. Dlatego postaraj sie byc troche bardziej sympatyczna. Ja nie po to pisze tutaj zeby sie z wami wyklucac bo to nie o to chodzi.