-
Pragnę poinformować szanownych gronowiczów, że 21 marca w klubie "Palladium" w Warszawie ziści się nie tylko moje marzenie, i zespół Żywiołak wystąpi jako support zespołu Lao Che. Więcej informacji wkrótce... :)))))))) -
Onomatopeja
O Bogowie! Nie... Akurat tego dnia nie będę mogła... Żywiołak i Lao Che...; ( -
em
-
Αγνη ew. أغنيس
no no Lao i Żywiołak na jednej scenie jednego dnia , tego nie można przegapić :) -
-
abyss
-
Rychu
-
Anonim
Byle nie za drogo i żeby wstęp nie ekskluzywny, jak to często w Palladium bywa... -
Αγνη ew. أغنيس
ok.35 - 40 zł minimum należy się spodziewać ... aleee... wydaje mi się że za taki koncert warto :) -
Rychu
-
Onomatopeja
>Ogon napisał
>Byle nie za drogo i żeby wstęp nie ekskluzywny, jak to
>często w Palladium bywa...
co masz na myśli z 'ekskluzywnym wstępem'? -
Anonim
Pamiętam, że już parę razy był tam jakiś fajny koncert... a potem się okazało, że wstęp jest tylko za zaproszeniami.
edit: a te 35-40 zł to jeszcze można przeboleć :) -
Anonim
przecież ostatnio w stodole Żywiołak i w sumie mało znane Pchełki kosztowały 33zł, więc w tym wypadku dwa dobre zespoły (pomijając the black tapes, którego jeszcze nie słuchałam) za taką cenę to nie jest kosmicznie dużo. -
Zdzisław Dyrma, zasadniczo.
No właśnie. Jeśli Żywiołak i wyżej wymienione mało znane Pchełki kosztowały razem 33zł, to Żywiołak i całkiem dobrze znane Lao Che mogą kosztować razem sporo więcej. -
ucina
No,ja się jednak obawiam,że koncert będzie na zaproszenia,bo na stronie palladium nie ma żadnej info o Lao Che,
a na stronie Lao Che dopisek
"informacje o wkrótce".
;C -
Anonim
Jakie znowu zaproszenia, będzie normalny koncert. Na stronie Palladium nic jeszcze nie ma, bo tam zawsze wszystko wrzucane jest z opóźnieniem. Cenowo pewnie 35-40zł, bo to norma w tym klubie. -
Zaproszeń na pewno nie będzie, Lao miało grac w Warszawie wiosna i chodziły słuchy że Palladium. Co do cen, byłem na koncertach w ubiegłym roku w palladium - ceny kształtowały się na poziomie 35 - 45 zł, co majątkiem nie jest...Zwłaszcza za TAKi koncert. Cieszę się że w palladium, Proxima dla Lao była już za mała, a i sam Żywiołak spokojnie zapełnia Stodołę (w ktorej jest chyba ok 1500 miejsc - w palladium o 100 więcej). -
ucina
-
Oluś
Pięknie:D
Lepszego zestawu polskich kapel nie dało się zrobić:D
Planowane są może jakieś wspólne kawałki Lao che i Żywiołaka?:> -
ucina
-
Anonim
dlaczego nie? połączenie takich wokali mogłoby być ciekawe,
albo jakaś piosenka LC z Guseł w wykonaniu dziewczyn... hmmm...
|
|
„Żywiołak to wytwór naszych słowiańskich wyobraźni. Żywiołak to muzyka żywiołów.......
Miejsca grona (1)
-
Club Stodoła Stefana Batorego, Warszawa
- Dodaj miejsce